Главная » 2018 » Август » 1 » Huis te koop aalst
12:43
Huis te koop aalst
U wilt uw huis verkopen! Verkoopt u uw woning aan een particulier of een handelaar huis te koop aalst? Het makkelijkste is natuurlijk om uw huis of woning te verkopen aan een handelaar. Dat kan een handelaar zijn via wie u uw nieuwe woning koopt, maar ook een opkoper. In beide gevallen is het verkopen van uw huis een fluitje van een cent. U ontvangt direct, correct en discreet, een voorschot. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het verkrijgen van attesten. De keerzijde van de medaille is natuurlijk dat u niet het onderste uit de kan haalt, want ook de handelaar moet zijn brood verdienen. Verkoopt u uw woning echter aan een particulier dan zult u daar wel voldoende tijd en energie in moeten steken. Graag laten wij u weten dat we geïnteresseerd zijn om uw huis te taxeren en van u te kopen, tegen de hoogste Europese marktprijs. Vastgoed verkopen zonder vastgoedmakelaar.
Просмотров: 27 | Добавил: qqq | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar